DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

Am decis sa pornim in aceasta calatorie in anul 2013 in Sibiu, unde am deschis un magazin, din respect si din pasiune pentru vanatoare si outdoors. Ulterior, am hotarat sa lansam si magazinul nostru online, pentru a putea ajunge la toti vanatorii din Romania.

DE CE SUSTINEM VANATOAREA?

Pentru ca un vanator adevarat cunoaste si respecta regula naturii, stie sa asculte respiratia ierbii si soapta vantului, stie cand si ce sa vaneze si este constient ca o suprapopulatie de ierbivore distruge mediul in care traieste si ca trebuie sa existe un echilibru perfect intre componentele mediului.

MISIUNEA NOASTRA

De la bun inceput, misiunea noastra a fost sa oferim seriozitate si profesionalism alaturi de o gama variata de produse vanatorilor si impatimilor de outdoors care stiu ca nu exista compromis atunci cand vine vorba de calitatea echipamentelor din arsenalul lor.

UNDE NE GASESTI?

Daca locuiesti sau esti in trecere prin Sibiu, te asteptam sa ne vizitezi pe Soseaua Alba Iulia nr. 6, Complex, pentru a ne cunoaste in persoana si pentru a descoperi o gama mai ampla de produse, care nu pot fi promovate online. Te asteptam cu entuziasm pe la noi!

Imaginati-va dimineata primii pasi fosnitori la marginea padurii, emotia care insoteste acesti pasi, asteptarea si tensiunea generate de fiecare fosnet. Pentru toate aceste trairi si emotii, este nevoie de produse si aparatura profesionala de calitate care sa nu iti distruga acele momente fascinante de tensiune pline de emotie. - Alex Iepure, Vanator si Fondator Hunters Point

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Insuficiente articole disponibile. Sunt doar [max] ramase in stoc.
Adauga la FavoriteCauta in FavoriteElimina din Favorite
Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Return To Shop

Adauga observatii Editeaza observatiile tale
Adauga un cod de reducere:

Adauga un cod de reducere:

*Costurile de transport si codurile de discount vor fi aplicate in Checkout.