Cursuri Arme si Munitii

TRANSILVANIA HUNTING SERVICES S.R.L. ORGANIZEAZA

CURS DE ARME  SIBIU.CURS DE INSTRUIRE TEORETICA SI PRACTICA IN DOMENIUL ARMELOR SI AL MUNITIEI

Cursuri arme și muniții 

Aceste cursuri de arme și muniții se adresează tuturor cetățenilor români sau străini cu domiciliul sau reședința în România care își doresc să facă primii pași spre obținerea unui permis port-armă. Obiectivele noastre sunt să ajutăm fiecare cursant să cunoască drepturile și obligațiile în materie de arme și muniții în România, precum și să îi oferim o pregătire de bază privind tacticile de utilizare a armelor de foc.

Participarea la cursuri arme și muniții se desfășoară în baza Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor și Hotărârea nr. 11 din 17.01.2018 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor.

Cursul se adresează atât începătorilor, cât și celor care doresc să aprofundeze cunoștințele sau abilitățile existente în materie de arme și muniții.

Cursuri arme și muniții – Instruire teoretică și practică

Durata acestor cursuri arme și muniții este de 21 de zile - aproximativ 100 de ore. Pentru a putea intra în examen, prezența obligatorie la cursurile teoretice este de minim 72 de ore în timp ce pentru partea practică sunt alocate 2 sâmbete în care prezența este 100% obligatorie.

Orele de cursuri arme și muniții vor fi susținute după-amiaza, începând cu ora 17:00 pana la ora 22:00 (5 ore ore/ zi). 

Cursul de pregătire teoretică este organizat la pensiunea Amso de pe Str. Badea Cartan Nr.1, Sibiu. În cadrul acestui program, cursanții vor dobândi cunoștințele necesare pentru a mânui în siguranță armele de foc și se vor putea familiariza cu modul de identificare și clasificare a armelor și munițiilor. De asemenea, partea legislativă privind regimul armelor și munițiilor în România va fi un alt subiect pe care îl vom aprofunda.

Pentru cursul de formare practică se vor folosi armele din dotare fără costuri suplimentare iar cursanții vor avea ocazia să pună în practică toate cunoștințele dobândite în timpul cursului teoretic. Poligonul de tragere Advent Shooting Range, va fi locul în care se va participa la toate exercițiile practice precum încărcarea armelor cu muniție, modul de manevrare în siguranță și modul de tragere.

Cursuri arme și muniții – Documente necesare

Vor putea la participa la cursuri arme și muniții doar persoanele peste 18 ani iar pentru înscriere, aceștia trebuie să prezinte următoarele documentele atât în original, cât și copie. Documentele originale se vor restitui pe loc, după confruntarea copiilor cu acestea.

  • Carte de identitate sau pașaport;
  • Certificat de naștere;
  • Certificat medical pentru deținerea și utilizarea armelor și munițiilor, eliberat cu cel mult 6 luni înainte de depunerea cererii;
  • Certificat psihologic pentru deținerea și utilizarea armelor și munițiilor, eliberat cu cel mult 6 luni înainte de depunerea cererii;
  • Certificatul de cazier judiciar eliberat pentru cursul de arme și muniții.

 

La finalul cursului se va susține un examen ce constă într-o probă teoretică și o probă practică. Doar cei care vor promova proba teoretică cu un punctaj de minim 8, vor merge mai departe în poligon pentru susținerea examenului practic. În comisia de evaluare de la examen va fi prezent administratorul societății Transilvania Hunting Services precum și 2 persoane din cadrul IPJ Sibiu. Proba practică constă în 20 de întrebări grilă cu o singură variantă de răspuns.

După absolvirea examenului, participanților li se va elibera un certificat de absolvire a cursului arme și muniții. Acesta le va fi necesar pentru dosarul pe care îl vor depune ulterior la Inspectoratul de Poliție pentru a li se elibera autorizația pentru procurarea de armă letală sau neletală. În cele din urmă, permisul de port-armă va fi eliberat de aceeași instituție.

Pentru mai multe informații despre cursuri arme și muniții sau despre instruirea oferită, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0767371839 – persoană de contact Vintila Laura.

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Insuficiente articole disponibile. Sunt doar [max] ramase in stoc.
Adauga la FavoriteCauta in FavoriteElimina din Favorite
Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Return To Shop

Adauga observatii Editeaza observatiile tale
Adauga un cod de reducere:

Adauga un cod de reducere:

*Costurile de transport si codurile de discount vor fi aplicate in Checkout.